Make your own free website on Tripod.com

Kirjasto

Mitä tapahtuu?
Lainauspöytä | Early One Morning | Loitsut | Liemikirjat | Yrtti -ja kasvitieto | Ennustus | Muodonmuutokset | Numerologiaa ja riimuja | Taikuuden historia | Huispaus | Pimeuden voimilta suojautuminen | Taikaolennot | Jästitieto/Astrologia | Tarinat, myytit ja muut | Säännöt ja kirjan julkaisu

Mitä tapahtuu?
 
 
Tyttö nimeltään Meri Saremine oli käynyt jo viisi vuotta tylypahkaa noitien ja velhojen koulua. Meri oli erittäin hyvä uimari. Hän kävi jokapäivä koulun pihalla olevassa järvessä uimassa. Mutta eräänä päivänä, jälkeen sen kun Voldemortin palaamisesta oli ilmoitettu, Merin uimareissu meni pahasti pieleen. Tiedetään että Voldemort etsii Harry Potteria. Mutta Harry ei ollut ainoa Voldemortin vainottu. Merin isä oli Voldemortin vastustaja, kunnes Voldemort sai tietää hänen olleen se, joka ilmoitti missä Voldemort oli, ei Merin perhe ollut enää turvassa. Merillä oli kaksi sisarta, molemmat nuorempia ja isä. Voldemort hyökkäsi Merin kotiin ja tappoi tämän isän sekä nuorimman Merin siskoista; Serin. Meri jäi yksin toisen sisarensa Merilin kanssa. Kun meri meni kouluun, Meril joutui isovanhempien luo. Meri oli hyvä koulussa, mutta ei pitänyt huispauksesta, sen sijaan hän piti uimisesta. Voldemort vainosi Meriä, koska Voldemortin tarkoitus oli tappaa kaikki perheen jäsenet, ja Meri ja Meril pääsivät pakoon. Nyt siis meri oli menossa uimaan. Kaikki muut olivat päivällisellä. Meri oli jo pulahtanut veteen, kun hän tunsi jonkin tarraavan jalkaansa. Yhtäkkiä Meri painui veden alle. Meri yritti nähdä mitä hänen jalassaan roikkui. Siellä oli ihmisen näköinen olento jolla oli naamari ja kaapu. Merin happi alkoi loppua. Hän yritti potkia olennon Irti jalastaan. Se lähes onnistu. Olento ppästi irti vain sen verran että Meri pääsi pinnalle vetämään henkeä ennen kuin painui uudelleen veden alle.  Meri muisti että hänen kaapunsa taskussa oli taikasauva. Hän potkaisi olentoa oikein kovasti ja pomppasi ylöspäin niin kovalla vauhdilla että... Hän nappasi kaavun, joka meni järveen, mutta sauva saatiin käteen. Hän vielä veden pinnalla ollessaan huusi kiireelisesti loitsun:
- Tainutu! ja osoitti tuota olentoa. Meri nappasi kaavun, joka kellui veden pinnalla, ja loikasi ylös järvestä. Meri juoksi minkä jaloistaan pääsi. Rehtori kulki käytävällä. Meri huomasi hänet ja huusi. Meri kertoi olennosta ja että oli miltein hukkunut. Kaiken tämän vain kaapu rintaansa vasten. Rehtori kiirehti rantaan. Meri veti kaavun ylleen ja lähti syömään. Hän kertoi kaikille ystävilleen tapahtuneesta. Merin kiivettyä oleskeluhuoneeseen hänen pöllönsä saapui viesti jalassaan. Sisaresi Meril on kuollut. Hänet löydettiin olohuoneesta kauhistunut ilme kasvoillaan kuolleena. Hautajaiset pidetään viikon päästä.
Meri juoksi tyttöjen makuusaliin itkemään. Merin olisi nyt selvitävä yksin Voldemortin murhayrityksistä. Meri oli masentunut koko loppu viikon. Kun viimein hautajaiset. Niistä en voi kertoa kovin paljon koska se oli niin surulista. Meri itki hysteerisesti hautajaisten aikana. Kun hän palasi koululle, hän otti pöydältä vettä. Juotuaan veden Meri kuoli.
 
Juonipaljasteita:
Olio oli kuolonsyöjä kidusruohon kera.
Merin juoma vesi oli Voldemortin ansa. Voldemortilla oli vakooja Merilin hautajaisissa, joka huomasi että Meri ei ollut juonut koko aikana. OLi kuuma kesä päivä. Hän aavisti että Merille tulisi piakkoin jano, joten hän myrkytti veden ja jätti pöydälle. Se joka se oli, no, sen saatte itse ratkaista. Hän oli ainakin oppilas, saman tuvan jäsen kuin Meri ja oli hautajaisissa.
Tehnyt Janise Wacefild, Rohkelikko

Enter supporting content here