Make your own free website on Tripod.com

Kirjasto

Kuoleeko hän?
Lainauspöytä | Early One Morning | Loitsut | Liemikirjat | Yrtti -ja kasvitieto | Ennustus | Muodonmuutokset | Numerologiaa ja riimuja | Taikuuden historia | Huispaus | Pimeuden voimilta suojautuminen | Taikaolennot | Jästitieto/Astrologia | Tarinat, myytit ja muut | Säännöt ja kirjan julkaisu

Kuoleeko hän?
Pääkipu:
-Marilyn ja Carolyn on aika lähteä sairaalaan,isä huuteli. Carolyn joka kärsi pää kivusta piti mennä sairaalan. -Joo me tullaan,tytöt huusivat vastaukseksi. Pian Marilyn ja Carolyn olivat alakerassa ja laittoivat takit päälle. -Lähdetään,isä sanoi ja avasi oven. Marilyn ja Carolyn menivät takapenkille istumaan. Auto aijoi jonki aikaa kun carolyn kiljaisi. -Mun pää aih mun pää on niin kipeä että kohta pyöryn. Isä pysäytti auton ja meni takapenkille. Carolyn kärsi pääkivusta todella paljon että isän pitä aijaa nopeasti sairaallaan. Carolynin piti mennä yksin tarkastajalle ja Marilynin ja isän piti jäädä odottamaan.

Järkytys:
-Isä mikä Carolynillä on? Marilyn kysyi. -En tiedä mutta luultavasti joku migreeni. Isä vastasi. Lääkäri pyysi isää ja marilyniä sisälle. -Carolynillä on aivokasvain. Lääkäri kertoi. -Siis aivokasvai isä toisti. -Pyystyykö sitä parantaan? Marilyn kysyi. -Usemmat ovat kuoleet aivokasvaimeen mutta jotkut ovat selvinneet, carolynille pitää alottaa säde hoito. Lääkäri selitti. Carolyn purskahti itkuun ja isän piti tyynytellä häntä. Matka kotiin oli vaisu.

Äiti saa tietoon:
Äiti oli tullut kotia kun Isä,Carolyn ja Marilyn olivat tulleet kotia äiti huomasi heti carolynin itkeneen. -Carolyn mikä on? Äiti kysyi tietämättä yhtään mitään. -Carolynillä on aivokasvain,isä selitti. -Hän joutuu alottamaan säde hoidon jos haluaa säilyä hengissä. Isä jatkoi. Marilyn ja Carolyn kiipesivät yläkertaan kun äiti purskahti itkuun. Marilyn ja Carolyn menivät huoneeseen. Carolyn oli hiljaa vaikka puhuinki yleensä kun papupata. Marilyn oli surullinen siitä että jos carolyn kuolis.

Syntymäpäivä:

Marilyn ja Carolyn nukkuivat sinä päivänä pitkään ja äiti joutui tulemaan herättämään heidät. -Huomenta kullannuput tänään on teidän syntymäpäivä. Äiti sanoi ja laittoi sängylle kaksi samanlaista mekkoa sukkahousut ja kiiltonahka kengät. Olen ehkä unohtanut kertoa että Marilyn ja Carolyn ovat identtiset kaksoissiskot. -Äiti en jaksa nousta,carolyn valitti. -Oletko sairas carolyn? Äiti kysyi huolestuneen näköisenä. -Äiti mulla on pääkipiä... Carolyn sanoi vaivalloisesti. -Marilyn hae vettä ja päänsärky lääkettä. Äiti käski. Marilyn haki lääkkeet ja veden ja antoi ne äidille. Äiti antoi lääkettä ja veden carolynille. Carolyn söi lääkkeen ja joi veden perään. Ei parempi olo. Äiti joutui soittamaan ambulanssin ja carolyn vietiin sairaalaan.

Sädehoito:
Heti kun carolyn oli päässyt sairaallaan niin se siirettiin suoraan sädehoitoon. Carolynillä oli pää niin kipeä että tuntuis kun se halkeais. Carolyn joutui pitään silmät kiinni koko ajan.

Kuolema:
Carolyn oli joutunut jäämään sairaalaan joksikin aikaa. Kun hänet vihdoin haettiin kotia niin hän alkoi lukea. Sitten hän parkaisi. -ÄITI mulla on pää niin kipeä että se halkeaa. Carolyn kiljui ja pökerty sohvalle. Marilyn isä ja äiti tulivat carolynin luokse ja marilyn purskahti itkuun. -Mitä jos carolyn on kuolut? Marilyn kysyi vedet silmissä. -Carolyn hengittää viellä,isä sanoi. Sitten carolyn avasi silmänsä. -Äiti isä ja Marilyn minä en elä enään kauan eli toivon teille hyvät jatkot ja pitääkää kunnon hautajaiset. Carolyn sanoi ennen kun nukkui pois. Isä äiti ja Marilyn itkivät kaikki ja soittivat ambulanssin viemään carolynin pois.

Marilyn kuulee:
Yöllä kun Marilyn nukkui niin hän heräs yhtäkkiä kun kuuli ääniä. Äänet eivät kuuluneet alakerrasta. Marilyn nousi ylös ja katsoi eteensä. Suuri lauma enkeleitä oli hänen edessään yhen hän tunsi. -Carolyn oletko sinä todella sinä? Marilyn kysyi. -Olen minä carolyn. Kuolin ja pääsin taivaaseen jumalan tykö. Carolyn kertoi. -Kerro isälle ja äidille terveisiä minun pitää mennä. Nähdään sitten kun pääset tänne. Carolyn sanoi ja lähti. Marilyn meni heti kertomaan vanhemmille ja meni nukkumaan.

Tämä kertomus loppui mutta saatan kirjoittaa lisää marilynista ja carolynista. TÄmä ei ollut osa yksi vain laita tämä mielummin osa viitokseksi.

Jessica Ramsey

Enter supporting content here