Make your own free website on Tripod.com

Kirjasto

Taikuuden yleistieto
Lainauspöytä | Early One Morning | Loitsut | Liemikirjat | Yrtti -ja kasvitieto | Ennustus | Muodonmuutokset | Numerologiaa ja riimuja | Taikuuden historia | Huispaus | Pimeuden voimilta suojautuminen | Taikaolennot | Jästitieto/Astrologia | Tarinat, myytit ja muut | Säännöt ja kirjan julkaisu

Taikuuden yleistieto 1
 
Tämä kirja sisältää ison taikuuden yleistiedon. Tässä kirjassa käsitellään muodonmuutoksia, taikajuomia, yrttitietoa, taikuuden historiaa, jästitietoa, muinaisia riimuja, ennustusta, pimeydenvoimilta suojautumista ja loitsuja. On tulossa myös toinen kirja, jossa on loput aineet. 
 
Muodonmuutokset
Muodonmuutokset ovat koulumme vaarallisimpia oppiaineita. Väärin käytetty sana voi koitua kohtaloksi. Muodonmuutoksien tarkoituksena oppiaineena on opettaa oppilaita muuttumaan omaa ulkonäköään, toisten ulkonäköä ja tavaroiden ulkonäköä. Sen takia muodonmuutokset ovatkin todella hankalia, varsinkin, jos on muuttamassa itseään. Paitsi että jos on metamorfimaagi, se on sellainen noita tai velho, joka pystyy muuttamaan ulkonäköään tahdonvoimalla. Koittakaahan sitten olla toheloimatta.
 
Taikajuomat
Taikajuomat käsittelevät erilaisia juomia ja sekoituksia. Juomilla voi muuttaa myös ulkonäköänsä. Taikajuomilla voi parantaa, jos on vakavasti loukkaantunut tai jos on muuten vain huono olo. Tässä ohessa yksi hyvä taikajuoma vinkki:
PIRISTÄVÄ JUOMA MASENTUNEILLE JA IKÄVYSTYNEILLE                       
Tarvitset:                                                                                                                    Ota noidankattila ja lisää sinne
vellixc - nestettä                                                                                                          vellixc - nestettä. Laita sitten
Besoaari kiven murskattuna                                                                                      kissankarva sekaan ja sekoi-
yhden kissankarvan                                                                                                    ta. Lisää sitten paperilappu,
paperilapun, missä lukee, miksi olet kyllästynyt                                                       missä lukee se, miksi olet
yhden pienen kyyneleen, mikä on tullut silloin, kun olet itkenyt onnesta                ikävystynyt. Sekoita. Laita
                                                                                                                                      sitten kyynele, ja lopuksi Be-                                                                                                                                      soaari kivi murskattuna se-                                                                                                                                       kaan. Jäähdytä ja nauti kyl-                                                                                                                                       mänä.
 
Yrttitieto
Yrttitieto on kasvejen käsittelemistä ja myös kasveilla voi parantaa ihmisiä. Yrttitietoon kuuluvat kaikki semmoinen ajatus. Yrttitiedossa on myös kaikkia yrttejä, kuten koiruohouute ja ruusunmarja uute. Yrttitiedossa kytketään myös menninkäisiä, tässä pieni vinkki siihen:
MENNINKÄISTEN KITKEMINEN PUUTARHASTA
Tainnuta menninkäinen loitsulla Kumoitus ja kun menninkäinen on aivan sekaisin, ota sen jaloista kiinni. Sen jälkeen pyöritä menninkäistä kunnes sen on ihan pyörryksissä ja päästä sitten sen jaloista kiinni. Menninkäinen lentää 10 metriä korkeutta ilmaan ja lentää taatusti 100 metrin päähän.
 
Taikuuden historia
Taikuuden historia on mielenkiintoinen aine, missä opiskellaan menneitä aikoja, eli historiaa. Taikuuden historia on historian tutkimista ja siinä käsitellään juuri historiasta. Tiesitkö, että maahisilla ja velhoilla oli niin kova taistelu, että moni maahinen ja velho kuoli. Maahiset halusivat niin paljon kaikkea. Mutta sodon lopuksi maahiset saivat sitten käyttää velhorahoja. Velhot vaativat myös, mutta saivatkin aika hyvin tahtonsa läpi. Taikuuden historia käsittelee myös kuuluisaa lordi Voldemortia, joka tappoi ja tappaa nytkin niin monta ihmistä. Taikuuden historia on historian tutkimista.
 
Jästitieto
Jästi on sana, joka tarkoittaa ei taikovaa ihmistä. Jästit eivät osaa taikoa eikä heillä oli mitään taikasauvoja tai muuta vastaavaa noidan  ja -velhon tavaroita. Jästit kuuntelevat paljon radiota, ja suosittu musiikki kanava on NRJ. Jästit käyttävät sähköä, ei söhköä. Heillä on paljon sähkötöpseleitä. Jästit eivät käytä postin kujettajana pöllöjä eikä postinkantajia. Yleisin sanomalehti on velhoilla ja noidilla Päivän Profeetta, mutta jästeillä Aamulehti. Jästit käyvät diskoissa, joissa tanssitaan. Jästeillä on paljon urheilulajeja, kuten koripallo. Jästit eivät tiedä koko taikamaailmasta mitään.
 
Muinaiset riimut
Muinaiset riimut ovat entisiä kirjaimia ja puhetapoja, joita muinaiset viikingit ja gootit käyttivät. Muinaisia riimuja on vaikea tulkita, ja ne ovat myös aika hankalia. Tylypahka kirjoitetaan muinaisilla riimuilla näin:
O]=]\|{`|    Tuo on hieman vaikeaa, ainakin aloittelijoille. Muinaiset riimut aukaisevat niitten opiskelioille valtavan maailman, mihin on kuulunut esimerkiksi viikingit ja gootit. Myös viikingien ja goottien numerot ovat aika vaikeita. Numero yksi on heidän kielellä *. Hauskaa, todella!
 
Ennustus
Ennustus on tulevaisuuteen näkemistä. Sen osaavat vain harvat. Ennustaa voi kämmenen avulla, kristallipallosta ja teenlehdistä. Ennustukseen tarvitaan niin paljon kykyjä, niin että niitä vain muutamilla meidänkin koulusta on. Jotkut myös syntyvät ennustajana, he näkevät suoraan tulevaisuuteen, he näkevät heti, kun edes katsahtavat kristallipalloon. Jotkut taas syntyvät puoli-ennustajina, he näkevät aika hyvin tulevaisuuteen, mutta heidän täytyy silti vähän harjoitella. Jotkut taas syntyvät "puoli-sokeana", eli he eivät paljoakaan näe tulevaisuuteen. Jotkut taas syntyvät ihan "sokeina", eli se tarkoittaa, että heillä ei ole ennustuksen syviä lahjoja ollenkaan.
 
Pimeydenvoimilta suojautuminen
Pimeydenvoimilta suojautuminen on sitä, että opit ajattelemaan kuin pimeydenvelho, ja että osaat pimeydenvoimilta suojautumisen loitsut. Esimerkiksi Avada Kevarda on tappokirous, yksi pimeydenvoimilta
suojautumisen synkimmistä loitsuista. Myös Kidutu ja Komennu ovat ikäviä loitsuja. Jotkut velhot ja noidat väittävät, että ovat totelleet Volmortia Komennus loitsun alaisina. Kidutu taas kiduttaa uhriaan valtavasti, uhri näkee silloin tuskaa. Pimeydenvoimilta suojautuminen on helppo oppiaine, kunhan sen eteen näkee hieman vaivaa.
 
Loitsut
Loitsut ovat kaikki taijat. Avada Kevarda, Kidutu, Komennu, Siibirdium lentiusa, Liikkumatis, Tainnutu, ja monet muut loitsut kuuluvat loitsuihin. Loitsut ovat aika vaikeita, siis jotkut niistä. Joten niitten eteen kannattaa nähdä todella vaivaa, että osaa sitten V.I.P. - tutkinnoissa ne. Tähän kohtaan ei oikein muuta voi laittaakkaan, sillä kaikki tietävät, että mikä on loitsu.
 
Tehnyt: Angelia Potter

Kopiointi kielletty!!