Make your own free website on Tripod.com

Kirjasto

Ennustusta
Lainauspöytä | Early One Morning | Loitsut | Liemikirjat | Yrtti -ja kasvitieto | Ennustus | Muodonmuutokset | Numerologiaa ja riimuja | Taikuuden historia | Huispaus | Pimeuden voimilta suojautuminen | Taikaolennot | Jästitieto/Astrologia | Tarinat, myytit ja muut | Säännöt ja kirjan julkaisu

...Ennustusta...

Ennuksia voidaan tehdä monella eri tavalla. Esimerkiksi teenlehtistä tai kahvinpuruista kupin pohjalla, lasipallon avulla tai sitten voidaan etsiä erilaisia ennusmerkkejä. Niitä on paras hakea luonnosta, tai tapahtumista. Luonnonmullistukset ja kaikenlaiset luonnon tapahtumat kertovat paljonkin tulevasta, jos niitä vain osaa tulkita oikein. Ennusmerkit liittyvät kuitenkin kaikkeen ennustamiseen, ilman niitä ennustus olisi mahdotonta. Ennustajaksi voi syntyä, jotkin vain saavat se  taidon syntyessään. Ennustaessa täytyy uppoutua mielen syvimpiin syövereihin ja unohtaa ympäröivä maailma. Se vaatii tarkkaa keskittymistä. On myös tiedettävä, mitä haluaa nähdä, silloin se on helpompaa. Ennustuksia voi myös nähdä, taitavat henkilöt näkevät enteitä ja alkavat lopulta jo aavistaa tulevia tapahtumia. Kaikkea on kuitenkin mahdoton ennustaa, senhän huomaa jo siitä, että velhomaailmassakin tapahtuu onnettomuuksia ym.. Jos kaiken tietäisi ennalta, tapahtumia voitaisiin välttää. Mutta kun näkee ennustuksen, että jollekin tapahtuu jotain, se saattaa silti pitää paikkansa, vaikka kuinka sitä yrittäisi välttää (eihän sitä ennustusta muutoin näkisi, jos siltä aina vältyisi). Kaikilla ei ole sitä 'sisäistä silmää', eli joillain ennustus ei vain suju. Ennustustaitoja voi kuitenkin kehittää!
   Luonnon tapahtumat kertovat paljon, luonnon omalla tavalla. Myös ihmisten tavoista voi huomata jotain enteilevää. Täysikuun aika on ehkäpä paras aika tehdä ennustuksia. Luonnonmerkkejä on tutkittava tarkkaan, jokainen yksityiskohta on otettava huomioon.
Mm. se missä ja milloin asia tapahtuu. Esim. se, että näkee haukan ei kerro meille ehkä mitään, mutta heti, jos nähdään haukka lentelemässä täydenkuun aikaan on ihan eri asia. Ennen haukan näkeminen metsässä oli jo enne, nykyään niin ehkä ajatella, mutta sekin voi kertoa paljon.Ennustuksia on hyvä tehdä eläimistä, luonnonkappaleista ja erilaisista kuvioista.
Kalojen ja linnunsisälmyksistäkin ennustetaan ja niin on tehty jo tuhansia vuosia sitten.
Ennusmerkkejä on ehkä joidenkin mielestä vaikeampi löytää kuin tulkita, mutta joskus tulkinta tietyissä tilanteissa on hyvinkin haastavaa.

Teenlehdistä ennustaminen:
Tämän sanotaan olevan helpoin tapa ennustaa. Siihen ei edes tarvitse paljon alkuvalmisteluja: vain teenlehdistä haudutettua teetä, posliiniset kupit ja niiden aluslautaset, eli asetit.
Juo kuppi tyhjäksi, niin että pohjalle jää vain sakka. Sitten pyöritä kuppia kolmesti vasemmalla kädellä ja kumoa kuppi lautasellesi, niin että viimeisetkin pisarat putoavat kupista. Käännä kuppi taas oikein päin ja ala tulkita kuppiin muodostuneita kuvioita. (Symbolit näet muissa kirjaston kirjoissa.)

Kristallipallosta ennustaminen:
Kristallipallosta ennustaminen poikkeaa muista ennustustavoista, se on myös todella hankalaa.
Ensinnäkin hyviä kristallipalloja on vaikea löytää ja ne maksavat paljon.
Kristallipallosta voi ennustaa niin itselleen, kaverilleen tai muuten vain tulevia tapahtumia.
Siitä syystä se on hyvä ennustustapa. Kristallipallon sisällä on usvaa ja sumua, joka liikkuu.
Siihen alkaa muodostua kuvioita ja koska ne liikkuvat, näkee sieltä tulevien tapahtumien ketjun.
Välillä kristallipallosta voi näkyä myös jokin tapahtuma, esim. rotkoon putoava auto, tai alas päin syöksyvä luuta. Näitä tapahtumia on helppo tulkita, sillä ne kertovat usein kertovat tulevan tapahtuman suoraan. Merkkejä on vaikeampi tulkita, sillä ne tarkoittaavat eri tilanteissa eri asioita.

Linnun sisälmyksistä ennustaminen:
Tämä on vähän kuin ennustaisi teenlehdistä, mutta on epämukavampi muoto siitä. Kaikkien mieleen kun ei ole tutkia linnun raatoa. Sen, jonka tulevaisuutta aijoitaan ennustaa, tulee hankkia lintu. Lajilla ei ole väliä. Tämän kyseisen henkilön on myös tapettava lintu itse, aseella tai käsin. (Loitsuja ei saa käyttää, sillä ne ovat laittomia!) Kun lintu tapetaan, muita ihmisiä ei saa olla läsnä ja tämän pitäisi tapahtua mielellään kuun pienenemisen aikaan. Ennustus tehdään tasan 24 tunnin linnun tappamisen jälkeen. Silloin linnun vatsaan tehdään pitkä viilto hopeisellä veitsellä ja sisälmykset kaivetaan oikella kädellä ulos. Ne asetetaan hopeiselle lautaselle tasaisesti. Se jolle aijotaan ennustaa, tekee myös tämän. Kun lautanen on valmis, sitä pyöritetään kolme kierrosta myötäpäivään ja annetaan sitten ennustajalle, joka tulkitsee sisälmyksien kuviot ja erilliset merkit. Niiden tulkinta ei sovi aloittelijalle, sillä se on todella vaikeaa, edes erottaa kuviot.

Korteilla ennustaminen:
Ennustaa voi joko tavallisilla, tai tarokorteilla, joiden kuvat kertovat tulevan.

Tässä ohjeet tavallisilla korteilla ennustamiseen:
Sekoita pakka hyvin ja aseta pakka korttienkuva puolet alaspäin pöydälle.
Sen jolle ennustetaan on otettava pakasta 10 päällimmäistä korttia ja käännetävä ne kuvapuoli ylöspäin pöydälle.
Kuvien tulkinta: hertta= rakastuminen, pata=joku kuolee, ruutu=paljon onnea ja iloa,
risti=huolia ja murheita, se mitä näistä kuvioista on eniten kertoo henkilön tulevaisuuden.
Jos henkilö saa jokerin/jokerit, on luvassa yllätyksiä.

Tähdistä ennustaminen, eli astrologia:
Historiaa: Astrologia syntyi jo tuhansia vuosia sitten, kun muinaisten kulttuurien papit yrittivät tulkita taivaankappaleiden avulla tulkita mennyttä ja tulevaa. Astronomia on siis tähtitiede, eli sitä ei tule sekoittaa astrologiaan joka on taivaankappaleista ennustamista!
Horoskooppimerkit ovat osa astrologiaa ja nykyiset merkit menevät kyllä jonkinverran sekaisin, sillä kun itse olen syntymäaikani mukaan skorpiooni, niin oikeasti, astrologian mukaan olen neitsyt.  Tähdistä ennustetaan paljon, mutta myös planeettojen liikkeet ja asennot kertovat paljon. Niitä on vaikea tulkita. Kentaurit ovat kuitenkin hakoja niiden tulkitsemisessa.
Kun aletaan tulkita tähtikarttaa, tutkitaan missä asennoissa planeetat ovat toisiinsa nähden syntymä aikanasi. Sen avulla ennustus tehdään. Tähtikartta perustuu kuvaamaan ns. Eläinrataa. Tähtikartassa on siis taivaankappaleet ja aspeksit, jotka tulkitaan. Aspektit kertovat ennemminkin tulevasta ja taivaankappaleet siitä, millainen olet, niin kuin horoskoopitkin.

Kirj. Fleur VersaceKopiointi kielletty!!