Make your own free website on Tripod.com

Kirjasto

Musta ratsastaja osa II
Lainauspöytä | Early One Morning | Loitsut | Liemikirjat | Yrtti -ja kasvitieto | Ennustus | Muodonmuutokset | Numerologiaa ja riimuja | Taikuuden historia | Huispaus | Pimeuden voimilta suojautuminen | Taikaolennot | Jästitieto/Astrologia | Tarinat, myytit ja muut | Säännöt ja kirjan julkaisu

Musta ratsastaja 2
 
Oli lämmin ja aurinkoinen aamu. Herätessäni päätin lähteä aikaisin suureen saliin. Salissa kuulin inhottavia juoruja. Kaiken lisäksi liittyivät minuun. Olin kuullemma ihastunut tyttöön. Yritin korjata ilkimielistä huhua, mutta ei se onnistunut. Vaadittiin kyllä todisteita, etten pitänyt tytöistä. Minun täytyi vain pussata jotakin koulun pojista. Se saisi odottaa, minulla huvitti jälleen tehdä tyhmyyksiä. Viimeisen tunnin jälkeen lähdin kohti metsän reunaa. Yritin nähdä riistanvartiaa, mutta häntä ei näkynyt missään.
- Mitäs sinä täällä teet? kysyi riistanvartia.
- Olin vain kävelyllä, yritin selittää.
- Menehän nyt takaisin koulun alueelle, täällä on vaaralista, selosti riistanvartia.
Kävelin sen verran kauemmas ettei hän enää näkisi minua. Livahdin puun taakse ja sieltä metsään. Tie oli minulle jo tuttu. Kävelin suoraa keskelle metsää, josta ratsastajan olin löytänyt. Siellä hän näkyi. Mutta tällä kertaa taustalla kuului huutoa. Joku anelee ratsastajaa. Juoksin paikalle katsomaan mitä tapahtui. Pysyin piilossa. Siellä oli suunnilleen minun ikäiseni poika joka aneli armoa mustalta ratsastajalta:
- Viimeinen toiveeni on että jätät minut rauhaan!
Ratsastaja alkoi kohottaa miekkaansa kun loikasin eteen ja huusin:
- Jätä tämä poika rauhaan! Mitä haluat jotta jätät hänet rauhaan?
Ratsastaja näytti siltä kun olisi miettinyt jotain. Ratsastaja kohotti sormenaan ja siitä suihkusi maagista pölyä johon ilmestyi kuva. Yksisarvinen. Minun siis pitäisi siis hakea ratsastajalle yksisarvinen. Yhtäkkiä kuva katosi ja tilalle ilmestyi köysiä jotka kietoutuivat pojan ympärille.
- Hei, mitä sinä teet! huusin yhtäkkiä.
Ratsataja purskahti nauruun.
- Katsokkin että hänelle ei tapahdu mitään! sanoin vihaisesti ratsastajalle.
- Tulethan pian takaisin? En oikein pidä tästä tyypistä, poika puhkesi yhtäkkiä puhumaan.
- Ei hätää, miten vaikeaa yksisarvisen löytäminen voi olla? vastasin pojalle joka näyti nyt hieman pelokkaalta. Ratsastaja puhkesi jälleen hysteeriseen nauruun. Lähdin juoksemaan syvemmälle metsää. Vain yksisarvisen jätöksiä ja jälkiä oli parin tunnin aikana löytynyt. Lopulta näin yksisarvisen. Sen kiinni saaminen olisi eri asia. Otin taikasauvani esiin, mutisin jonkin loitsun ja sauvan kärjestä suihkusi köysiä  yksisarvisen kaulaan.
- Kiikissä! olin hieman vahingon iloinen sanoessani tuon. Talutin yksisarvisen ratsastajan ja pojan luo. Musta ratsastaja ojensi minulle köyden, johon poika oli köytetty. Pitelin yhä kiinni yksisarvisen köysistä. Yhtäkkiä ratsastaja veti miken esiin. Nyt vasta ymmärsin. Ratsastaja halusi tappaa yksisarvisen! Minun olisi estettävä se! Loitsin köydet poisyksisarvisen kaulasta, jotta se pääsisi vapauteen. Eläin juoksi innoissaan pakoon. Kun taas ratsastaja huuso raivosta käheällä äänellä. Päästin pojan köysistä irti ja huusin: Pakene! Pakene koululle! Tulen perässä! Poika katsoi pelokkaana minua mutta pinkaisi juoksuun. Itse lähdin kohti metsän siimenstä. Tarpeeksi kaukana ollessani kiersin takaisin kouluun. Pästyäni pihalle mietin omituista päivääni. Melkonen sattuma!
 
Janice Wacefild Rohkelikkohan tämän väsäsi. Kolmas osa pukkaa ehkä huomenna tai ensi viikolla.

Enter supporting content here